lunes, 6 de octubre de 2008

ACTIVITATS PRETEMPORADA 08/09 OCTUBRE


Parla el director tècnic. Xavier Pregonas.
Voldria aprofitar aquest espai per a animar-vos a tots a participar en les activitats que hem organitzat per a aquesta pre-temporada. Teniu en compte que en la pràctica de l'esquí, es treballen grups musculars específics, i que durant aquesta pre-temporada les activitats físiques estan estudiades per a enfortir aquests grups musculars i poder començar el treball en pistes en òptimes condicions per a aprofitar-lo des del primer dia. Aquest treball físic es complementarà amb activitats més lúdiques que buscaran enfortir l'esperit de grup i les amistats.
CAP DE SETMANA 11-12 OCTUBRE
Decepció
, aquesta és la paraula que ens ve al cap a l'observar la poca assistència de nens aquest cap de setmana. El dissabte els nens van realitzar activitats de manteniment, velocitat, estiraments i diferents jocs en el camp de futbol de Llívia. El diumenge a causa de la falta de nens, l'activitat es va concentrar en el castell de Llívia. Els nens acompanyats pel professor Servitje, i dintre d'un molt bon ambient van pujar al castell i van aprofitar la baixada per a divertir-se usant els pals d'esquí. Esperem que el cap de setmana que ve l'assistència sigui superior, el director tècnic ha preparat aquestes activitats amb molta il·lusió i seria molt important la participació.

CAP DE SETMANA 18-19 OCTUBRE
Satisfacció continguda. Aquest cap de setmana, la participació ha estat molt mes gran, el director tècnic ha guanyat en confiança, però desconfia, espera que no sigui flor d'un dia a causa de l'activitat del dissabte. El dissabte, en el pavelló poliesportiu de Llívia es va portar a terme l'activitat SKY TOID, els nens van gaudir de valent, mirar les fotografies, el muntatge espectacular i va valer la pena l'esforç d'organització. El diumenge es va tornar a treballar l'apartat físic en el camp de futbol, per a acabar el dia amb un partit de basquet en el pavelló.

CAP DE SETMANA 25-26 OCTUBRE

El test de KRATER per a joves esquiadors. El dissabte els nens i nenes van realitzar sota la supervisió del director tècnic el test de KRATER per a joves esquiadors, el resultat del mateix el podeu consultar en la diapositiva nombre 15 de la presentació. La intenció és repetir-lo durant el mes de novembre per a veure l'evolució aconseguida amb les activitats de pre-temporada, la finalitat de les quals és la de millorar l'estat de forma abans d'iniciar la temporada d'esquí. El diumenge es va realitzar una sortida en BTT, amb dos itineraris diferents segons les edats.

Activitats Pre Temporada 08
View SlideShare presentation or Upload your own.

_______________________________________________________________________________________

No hay comentarios:

Publicar un comentario