domingo, 2 de noviembre de 2008

ACTIVITATS PRETEMPORADA 08/09 - NOVEMBRE

CAP DE SETMANA 01/02 NOVEMBRE
Satisfacció podria ser la paraula que resumeix aquest cap de setmana.

Durant el cap de setmana s'ha realitzat una quantitat de treball considerable, amb l'objectiu de potenciar equilibri, velocitat, resistència i potència. destaquen els entrenadors l'alta motivació dels assistents. Al finalitzar el cap de setmana s'ha portat a terme el test de velocitat i resistència, els resultats del mateix els podeu consultar a les diapositives .Els més petits del Club, acompanyats per la professora Carol, també han realitzat quantitat d'exercicis educatius, encaminats a potenciar l'equilibri, el temps de resposta davant un estímul i la coordinació, tot això en un ambient molt bo.
CAP DE SETMANA 08/09 NOVEMBRE
Estrenem la temporada.
Molt abans del previst, ni imaginat i gràcies a les nevades caigudes a Cerdanya, aquest cap de setmana hem estrenat la temporada en neu. Han estat suspeses les activitats de pre-temporada i hem començat a esquiar. Gràcies a l'estació de Masella, a la col·laboració amb Camp Base i a la tresoreria del Club, que ha autoritzat aquesta despesa extra, aquest cap de setmana hem pogut esquiar a Masella.
CAP DE SETMANA 15/16 NOVEMBRE
Estrenem el forfait de neiges catalanes.
Segurament som el primer Club a començar a treballar amb els nostres nens aquesta temporada. Puigmal, és la primera estació de Neiges Catalanes que ha obert les seves portes als esquiadors en la Catalunya Nord. Aquest cap de setmana hem esquiat a Puigmal, amb una bona qualitat de neu i unes pistes bé treballades pel personal de l'estació. A poc a poc el Director Tècnic va conformant els grups de treball i el somriure en els nostres nens al veure l’aviat que han pogut començar a esquiar aquest any ens il·lusiona a tots.
CAP DE SETMANA 22/23 NOVEMBRE
Dissabte 22 de novembre.
Sense comentaris.
L’estació de Les Angles obria les seves portes i nosaltres volíem estrenar les seves pistes. Una mica de pluja durant la nit i el vent desprès van fer que les seves pistes fossin un mar de gel.
Diumenge 23 de novembre.
Canvi d’estació.
L’experiència del dia anterior a Les Angles ens va obligar a canviar la programació i vam decidir anar a esquiar a Puigmal. La part de l’estació de Puigmal oberta ofereix unes condicions molts millors per a la pràctica de l’esquí, i això es va notar, tan els nens com els pares vam gaudir d’un bon dia d’esquí.
CAP DE SETMANA 29/30 NOVEMBRE
Dissabte 29 de novembre.
Vent. Aquesta és la paraula que defineix aquest dissabte. Un fort vent que gelava ha fet difícil gaudir d'aquest dia. Els petits van haver de refugiar-se alguna estona en el bar, però van aguantar el dia.
Diumenge 30 de novembre.
Bona neu, cobert en la part alta de l'estació i obert baix. El director tècnic amb bon criteri ha decidit que el grup de jardí de neu i les puces després de l’esmorzar, esquiessin en la base de l'estació, d'aquesta manera els nens han acabat el dia amb una bona sensació.
Pretemporada 08 Novembre
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: masella puigmal)

_______________________________________________________________________________________

No hay comentarios:

Publicar un comentario