viernes, 1 de julio de 2016

PenĂșltim dia!!!😔😔

Bona nit a tots!

S'apropa el final del nostre stage a Les Deux Alpes... Avui serĂ  l'Ășltima nit dormint a "Le Berengere", el nostre estimat hotel. La veritat es que estem contentĂ­sims amb el tracte que ens han donat i la qualitat de tot l'hotel. Sens dubte repetirem!!

Primer de tot: vull recapacitar amb una cosa que vaig escriure ahir, i que amb molta raĂł, el petit Roger Huguet m'ha reclamat. Ahie baixant la famosa muntanya de Venosc, un dels pocs que va aguantar darrera em Ferran com un crack va ser el Roger Huguet. Ahir em vaig descuidar de dir-ho perĂł ho diem avui!!

Així doncs, el dia d'avui ha estat marcat per unes agulletes terribles a les cuixes pel físic d'ahir. Casi tots anàvem coixos, i el moment de baixar escales era terrible. Tot i així, era graciós veure els moviments de coix dels nostres companys. L'esmorzar d'avui ha estat com cada dia a les 6:00, peró avui molts han arribar 10 minuts més tard. Aixó ha significat que han esmorzat a un ritme més ràpid. A les 6:45 hem arribat a la cua del telehuevo "Le Jandri". Avui la cua ha sigut més llarga que ahir. Tot i que avui no teniem fred, els italians ens han fet l'espera més dura amb emputxades. La Ester i jo estàvem allà per posar ordre, i l'ajuda de dos corredors de Sierra Nevada també han servir per agrupar als nostres nens tots junts i separar-nos dels italians. A les 8:30 hem arribat adalt de tot i avui tocava slalom. Hem fet dos baixades d'escalfament i hem anat directes al traçat.
https://goo.gl/photos/uiLEJaXuPL9cVETg7



El slalom els hi ha costat més que el gegant. Es nota que no estàn tan comodes i l'entreno d'avui els hi ha anat molt bé per seguir creixent i millorant en aquesta disciplina. Ha sigut molt intens l'entreno d'avui, ha sigut un no parar de baixades fins les 12:00. Cal destacar a l'Alexia, qui ha fet un molt bon entreno i ha sigut de les que més ha destacat a l'eslalom. També, la Blanca ha patit una caiguda que li ha afectat al canell. Al cap d'un rato, quan hem vist que s'inflava una mica, el Carles l'ha portat rapidament als serveis médics i té una petita distanció de lligaments. Ens ha explicat a tots l'anécdota de la farmàcia, com no entenia res i es petava de riure!!!

A les 12;30 hem plegat (hem sigut dels Ășltims), i hem anat cap a l'hotel a dinar. Sempre, amb la mateixa canço sonant al cotxe de tornada- Bailando! Un dinar bonĂ­sim, que ens ha recargat piles per l'ultima tarda als alps. 15 nens i nenes amb gana a un buffet resulta a 15 nens i nenes que surten rodolant del menjador. Cal dir que estan menjant molt sĂ . Tot i que un plat de pasta es deixa caure cada dia, de segon sempre mengen algo de verdura o carn a la planxa o algo de l'estil. De postre fruita ! Els hem deixat anar-sen a canviar rĂ pid i hem fet reuniĂł abaix per parlar sobre el que farĂ­em aquesta tarda.

La primera activitat ha sigut molt mĂ©s relaxada que els altres dies, i de reflexiĂł sobre la setmana. En un full en blanc i tots sentats totalment en separat, han hagut d'escriure 3 objectius de cara a la temporada vinent, 3 objectius personals en general, i 3 objectius d'esquĂ­ d'aqui a 4 anys. Hem recalcat que aquesta reflexiĂł nomĂ©s la llegiria en Ferran i ningĂș mĂ©s. S'han concentrat molt i han estat una estona en silenci cadascĂș escrivint al seu full.
https://goo.gl/photos/uiLEJaXuPL9cVETg7


Tot seguit, en una rotllana hem fet reflexió en veu alta sobre la setmana. En anglés, havien de dir el seu moment preferit, el moment més graciós, i el pitjor moment de la setmana. Ha sigut curiós les diferents reflexions, i com s'esforsaven per dir-ho bé en anglÚs.

Tant relax ja estàvem comensant a pensar que algo no anava bé... Peró han tardat 5 minuts en demenant-se anar a la piscina i han engegat motors. Partit de mig hora ben llarga de waterpolo a la piscina. El Carles anava a un equip i el Ferran a l'altre. S'ho han passat super bé nedant i amb la pilota que ahir va guanyar el Jan a la sala de jocs. Un a un s'anaven cansant i sortint de la piscina, i han canviat la piscina per volley-futbol.
https://goo.gl/photos/uiLEJaXuPL9cVETg7


 El Roger i la Paula contra el Jan i l'Alex per un costat, i l'Uri i l'Arnau i el MartĂ­ i el Marc per l'altre. De mentres, les nenes ens han ballat un sĂșper ball amb la cançó de Uptown Funk. A sobre d'esquiadores, sĂłn unes grans ballarines!!! Quan el sol ha caigut una mica, cap a les 17:45-18:00 hem anat a l'activitat esperada del dia: bobsled! Com encara els hi quedaven 4 tirades de bobsled hem aprofitat i hem anat avui.

Com no, han disfrutat de valent. L'Ester i jo ens quedavem abaix del circuit, i a cada baixada veiem com  els nens acabaven amb un somriure d'orella a orella. Un cop abaix, anĂ ven rĂ pidament al telesilla altre cop. Quan se'ls hi han acabat les tirades hem hagut d'anar cap a l'hotel. A les 19:00 estĂ vem allĂ , aixĂ­ que hem aprofitat mitja horeta per començar a fer maletes. Mitjons per aquĂ­, camisetes per allĂ , hi havien habitacions que semblaven verdaders camps de batalla. Poc a poc, anĂ ven ordenant i posant-ho tot a la maleta.

A les 19:30 tocava sessiĂł de video, on cadascĂș s'ha posat nota sobre 10 del dia d'avui. Les notas rondaven entre el 6 i el 8. Com es normal, tots tenim moltes coses a millorar i encara mĂ©s amb eslalom. Petits fallos que demĂ  intentarem corregir! A les 20:00 hem anat directes a sopar, i a tots en ha encantat el postre d'avui: panacota italiana amb una mica de xocolata per sobre. Encara que esperavem molts badalls avui mĂ©s que mai, els nostres nens estĂ ven atope! A les 21:00 hem fet reuniĂł per parlar sobre que farem demĂ  i fer un balanç sobre la setmana. Un a un, anaven dient com ha anat a la setmana, coses que canviarien i lo millor que els hi ha semblat. Molts han coincidit en matinar encara mĂ©s, per estar a la cua del telehuevo a les 5:30, i aixĂ­ poguer esquiar una mica mĂ©s. Ho valorarem per l'any que ve!

Abans d'anar a dormir ha tocat ronda de massatges. Ja no sĂ© si ho feien per gust o per necesitat, perĂł tots necesitĂ ven massatge a l'esquena, espinillas, o cuixes. A hores d'ara, estĂ n tots dormits desde fa una horeta i mitja, i demĂ  aprofitatem atope el nostre Ășltim dia d'esqui!!

Dir-vos que demà també hi haurà entrada al blog, i que próximament rebreu fotos dels entrenos i un video de la setmana. Moltes gràcies per seguir el blog, i estic encantadísima d'haver conegut un grup de nens i nenes tant espavilats i encantadors.



No hay comentarios:

Publicar un comentario