lunes, 21 de marzo de 2011

MERITXELL DURAN CAMPIONA CATALUNYA ESLALOM

Avui Meritxell Duren m’ha donat l’excusa perfecta per expressar l’alegria que els xavals de l’equip de competició ens estan donant durant aquesta temporada.
Meritxell per fi ha aconseguit un resultat que es mereixia des de fa temps CAMPIONA DE CATALUNYA EN LA MODALITAT DE ESLÀLOM!! ENHORABONA MERITXELL, a mes a mes ha finalitzat la present edició de Lliga Catalana en segona posició, la qual cosa demostra que no és flor d’un dia sinó que hi ha un treball i uns bons resultats al llarg de tota la temporada.
La meva més sincera enhorabona Meritxell, estic content de debò.
Miki Rabat també ha tingut una molt bona actuació en aquests campionats de Catalunya, i espero que a poc a poc aconsegueixi regularitat.
I ella és l’excusa per estendre la meva enhorabona a tots els competidors d’aquest Club, Marta Jimenez està en la mateixa línea de la temporada passada, aconseguint molt bons resultats i segur que donarà el 120% en els campionats de Catalunya que se celebren aquest cap de setmana vinent i la seva companya Maria Nesweda ha donat un salt de qualitat molt gran i està aconseguint molt bons resultats, un petó per les dues i sort. I un petó també per a Ivan Garros, que després de guanyar gairebé tot l’any passat, aquest ha notat el canvi de categoria i li està costant aconseguir un bon resultat que ho torni a motivar.
I que dir dels juvenils, la nostra noia Mireia Duren ha fet boníssimes carreres i està molt bé classificada (mes endavant informaré amb més detall, doncs s’ho mereix) i tant Edu Rabat com Ignacio Nesweda han donat un salt de qualitat molt gran, competint en la primera divisió, proves FIS on participen els millors corredors d’Espanya i sempre amb participació estrangera que fa pujar el nivell de les competicions. No vull deixar de donar un missatge d’ànim per Victor Marroig.
I després tenim al nostre aleví Nicolas Nesweda, que a poc a poc li van sortint els entrenaments d’aquesta temporada i per exemple aquest cap de setmana ha aconseguit dos sisens llocs, està arribant i segur que aviat tindrà un resultat bo!bo!.
I les meves mes sinceres felicitacions a les nostres dues noies de surf de neu, Fiona Torello guanyadora de gairebé totes les competicions en les que ha participat i Olga Garros subcampiona de gairebé tot, que temporada la seva, si heu seguit els resultats sabreu de que us estic parlant, de tota manera en una propera entrada us faré un resum de tots els seus resultats ja que mereix la pena.
Una sincera abraçada per tots i totes i molta sort.




No hay comentarios:

Publicar un comentario