lunes, 14 de marzo de 2011

7è VILA DE LLIVIA i 6è MEMORIAL OLGA VILALTA

Aquest cap de setmana el Club d’Esquí Llívia ha organitzat a l’estació de Masella el 7è GRAN PREMI VILA DE LLÏVIA i el 6è MEMORIAL OLGA VILALTA.
El dissabte es va disputar la modalitat d’eslàlom del Vila de Llívia, inclòs dintre del calendari de la FCEH dintre del 19è CIRCUIT INTERCLUBS D’ESQUÍ ALPÍ.
Degut a les condicions climatològiques es va haver d’anular la segona manega, tot el matí nevant.
El diumenge es va disputar la modalitat de gegant en unes condicions totalment diferents, sol i neu caiguda durant el dia anterior i la nit.
El Club, i els participants hem pogut gaudir de la presencia del gran FERRAN TERRA, que ens va fer l’honor de acompanyar-nos i fer una baixada pel traçat que l’organització havia preparat.
El diumenge també es va disputar el 6è Memorial Olga Vilalta, inclòs dintre del calendari de la FCEH dintre de la 16a LLIGA DE MASTERS D’ESQUÍ ALPÍ, la majoria de masters ens van fer arribar les seves felicitacions per la bona organització d’aquesta prova i van agrair-nos l’esforç, encoratjant-nos a continuar organitzant aquesta prova. Les seves ganes de continuar competint fa que es mirin amb una certa inquietud el futur d’aquesta Lliga de Masters ja que cada any queden menys proves dintre del calendari.
No mes hem queda donar les gracies a l’estació de Masella per les facilitats que any rere any ens donen per poder continuar organitzant aquests esdeveniments, a l’Escola d’Esquí de Llívia, i a tots els integrants del Club que van col•laborar d’una manera desinteressada i a tots els nostres esponsors l'Ajuntament de la Vila de Llívia, Infoself, L'Hotel Esquirol, Engel & Volkers, Head.
Aquí teniu els enllaços als resultats i a uns àlbums de fotos de record.









No hay comentarios:

Publicar un comentario