sábado, 21 de junio de 2008

SORTIDA DEUX ALPS JUNY 2008

DIA 1.
HOla lliviencs!!!! ja som als alps! molt sol i molta neu, i un xaletón!!! el viatge ha anat molt bé i ja estem instal.lats.
DIA 2.
Hola Lliviencs!!! Avui ens ha fet un dia asoleiat i calorós, però tenim la sort de tenir més neu que altres anys. Això ens facilitarà la feina, avui hem tingut la primera toma de contacte i ha sigut un èxit. La glacera està més gran que mai, podem fer baixades bastant llargues i trobem diferents tipus de neu.
Els nostres corredors s'han aclimatat als 3600m d'altura i a la convivència amb d'altres corredors de la glacera.
Per la tarda, hem fet activitat física (20min córrer + estiraments) i hem anat a la piscina, doncs està fent molta calor al poble.
Els nostres nens s'estan adaptant també molt bé a la convivència amb altres corredors d'altres països, s'esforcen per comunicar-se amb italià, francès o algun nou idioma que s'acaben inventant. L'important és que es fan entendre molt bé.
DIA 3.
Un altre dia asoleiat!! quina sort que estem tinguent amb el temps!!!
per la tarda hem fet descens de bicicleta per la muntanya! ho tenen molt ben preparat: hi han pistes verdes (és la que hem fet amb els més petits), blaves i vermelles. Tot molt ben senyalitzat i controlat.
avui al vespre farem video. i a dormir d'hora que la setmana és llarga i intensa!

demà serà un altre dia!

chao pescao! chi viriamo doppo!
DIA 4.
Avui hem fet un molt bon entrenament, els nens s'ho han passat molt bé i nosaltres, les entrenadores, estem molt contentes de la feina feta. Hem traçat varis educatius de GS, i els nens ja s'han pogut posar les "malles"! Tot i haver pogut entrenar molt bé, avui ha estat el primer dia que ha estat una mica ennuvolat i ventós.

Per la tarda hem anat a tirar-nos pel Bobsleis i els Karts. Ha estat molt divertit.

Ara després de sopar pasarem el video del dematí, i a dormir!!!
DIA 5.
Fantàstic entreno!!
Hem marcat 3 educatius diferents: un per treballar sortides i la posició de velocitat (huevo); un altre de cordinació, rapidesa i habilitat; i un de GS amb dues referències per curva per treballar l'anticipació.
Els nens han treballat i esforçat molt. Estem molt contentes amb la seva col.laboració i participació en totes les feines: progressen adecuadement.
Per la tarda hem fet físic, 20min de córrer, i hem fet uns circuits d'habilitat i reacció, tot fent relleus. Abdominals i estiraments. I per acabar una baixadeta pel bobslei!

Avui també, grans i petits, hem fet esquís.

Bonna sera, a domani!
DIA 6.
Després de quatre dies d'esquí i activitats físiques i lúdiques, el cansament s'ha començat a notar. Avui el dia s'ha aixecat amb mal temps i hem decidit deixar-los descansar una horeta més. La veritat és que ha anat molt bé, perquè han recuperat forces per continuar l'stage.
Els grans han passat un GS amb els corredors de la Molina, i els petits han fet tècnica base en lliure de conducció i canteig. Tot i pujar un pelet més tard, hem aprofitat molt bé el matí.

Com a recompensa, aquesta tarda hem anat al Parc d'Aventura, on han pogut fer de tarzans. Ens ho hem passat pipa!!

Aquest vespre estarem tots animant la selecció espanyola de futbol, ja que a l'hotel hi ha molta afició i els nostres nens estan molt integrats amb la resta de nens d'altres clubs.
DIA 7.
Avui ens ha fet un dia molt bo. Hem traçat GS una altra vegada, i els hem filmat en video. Després del picnic hem fet cronos també.

Per la tarda hem anat a saltar a les "camas elàstiques", on hem fet control aeri. I hem fet un partit de volei al magnífic jardí de la casa on estem vivint.
Hem encerat els esquís, i aquest vespre, després de sopar, passarem el video.
DIA 8.
Avui la glacera estava mig buida, ja que dissabte és un dia de canvi, uns marxen, d'altres arriben i molts descansen... i els intel.ligents aprofitem per pujar i ser els reis de la glacera!!
Hem entrenat SL, hem pogut fer moltíssimes baixades, ha estat un molt bon entreno. Hem marcat pals educatius de SL (verticals, portes rítmiques, portes més tancades, canvis de ritme...) ha estat molt complet. Estem treballant molt bé, i això es reflecteix tant en la motivació com amb l'esquí dels nens/es.

Com a premi, hem fet una tarda lúdica per el poble de 2 Alps: saló recreatiu, de compres, hem fet un gelat tots junts.

Avui és l'aniversari de la Bruguers!! Fa 8 anys! I els de l'hotel ens han preparat un pastís d'aniversari, li han regalat un super lot de regals (ulleres de boira, una samarreta, un peluche, una funda pel mòvil i una super motxilla!). La veritat és que s'estan portant molt i molt bé amb tots nosaltres, i lo dels regals i el pastís ha estat un super detallàs!!

Aquest vespre hem organitzat una festa de cumpleanys i unes obres de teatre que han preparat els nens/es. Demà ja us enviarem les fotos de la festa.

Molts petons i fins aviat que ja queda poquet!
Ciao
DIA 9.
Avui hem traçar un SL, amb verticals (una doble, una Triple) i una directa. Alguns dels més petits han començat a aprendre a tocar la porta amb els pals en bandeja. Hem pogut fer moltes baixades, un altre dia fantàstic! Com que la neu era bastant tova, hem tingut bastanta feina en replantar els pals que s'anaven caiguent i no hem pogut fer masses fotos de la feina del matí, però si que hem pogut filmar-ho.

Per la tarda volíem anar als boblei i a la piscina, però ens ha plogut. Així que hem aprofitat per fer les maletes, endreçar-ho tot, i a mitja tarda hem sortit a donar un vol pel poble i a fer les últimes compres.
Aquest vespre passarem el vídeo del SL del matí, i després veurem la final de l'Eurocopa.

T'adjuntem fotos de la festa d'ahir! També està tot filmat!

Molts petons a tothom!!!
DIA 10.
Avui ens hem despedit de la glacera amb una bona esquiada. Hem aprofitat les últimes hores d'esquí per tornar a fer un treball de tècnica base, hem fet exercicis en lliure per treballar la posició bàsica. També ens hem fet una foto de grup amb la glacera de fons. Hem decidit impromir-la i regalar.li a la gent de l'hotel ja que ens ha tractat molt bé i ha fet tots els seus esforços per a què ens sentíssim còmodes i a gust.

Hem esquiat fins les 11h, hem acabat de recullir la casa i carregat totes les maletes i esquís, hem dinat i a les 14:15h sortíem de 2ALps. El viatge ha anat molt bé, hem parat a quarts de set a fer un entrepà i cantant, cantant hem arribat a Llívia quasi a mitja nit.

ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!!!


_______________________________________________________________________________________

Benvolguts amics, un petit comentari al final d'aquests dies per a fer-vos participes de la meva alegria, tot ha transcorregut sense problemes i els nens estan de nou a casa.
Agrair a les nostres entrenadores el treball bé fet, em consta pels comentaris que m'han fet alguns pares que els nens s’ho han passat en gran i a part de gaudir estan contents amb els entrenos realitzats.
Igualment transmetre-us a tots l'orgullós que em sento del comportament dels nens, ja ho se que el mèrit es dels pares, però quan surten com Club Esquí Llívia, els considero com meus i no hi ha gens que em produeixi major orgull que els comentaris siguin: que bé es porten, que educats són, com s'ajuden els uns als altres...
Una abraçada a tots i fins a la pròxima
Jose.

2 comentarios:

  1. Hola soc la Marta Jimenez la meva opinio sobre la sortida als dos alps es molt bona hem passat estones molt bones i ens ho hem passat molt be.

    Valoracio dels entrenos: aquest any hem entrenat molt mes que l’ any passat perque el temps ens ha acompanyat molt mes m’ he sentit molt agust alhora d’entrenar.

    Valoracio de les entrenadores: Ester i l’Izaskun han sigut molt bones amb nosaltres i jo crec que ens ha anat molt be que vingues l’Ester d’ entrenadora perque ella tot el que ha vist de nosaltres despres ho comenta al Xavi o als postres entrenadors i amb l’Izaskun ens ho hem passat genial ,jo crec que han Sicut molt bones entrenadores i s’ han portat molt be amb nosaltres, han tingut molta paciencia, pero he trobat ha faltar el Xavi.

    Valoracio de les activitats: totes les activitat estaven molt ben preparades i organitzades i eren molt divertides.

    Valoracio meva: tots hem sigut molt amics amb la nostre familia LLIVIA TEAM i amb la Brugues tots l’ hem intentat ajudar i espero que es torni a repetir.

    Ester et trobare molt a faltar.

    Izaskun a tu tambe.

    Xavi recorts a la teva dona i espero que estigui be i la nena que neixera tambe.

    Recorts a tothom del club ,i gracies a tothom per fer creixer aquest club.

    ADEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. hola soc la brugues m'ho he passat molt be i m'han cuidat molt be. L'Izascun i l'Ester m'han ensenyat moltes coses noves i he aprés a esquiar molt millor. A les tardes m'ho he passat molt bé amb les activitats que hem fet com el bobsleigh. us enyoro a tots i tinc ganes de que sigui l'hivern per tornar a esquiar i veure's a tots. Molts petons!!!!!!!!

    ResponderEliminar